Kristiane Ravn Frost

Project Details

Date
December 26, 2019
Skills
Aima Master Coach and Trainer

Project Description

Kristiane er grundlægger og daglig leder af Aima Instituttet.

Hendes ambition er sunde og glade mennesker i sunde og velfungerende samfund i harmoni med naturen. Kristiane har udviklet AIMA konceptet for at gøre vejen dertil mere direkte og underviser i samtlige kurser som udbydes af Instituttet.

Udover dette er hun en afholdt underviser i flere afdelinger af Teknisk landsforbund og aftenskoler. Hun er certificeret Gaia træner, har permakulturcertifikat og underviser i design af økosamfund, sociokrati og sociokratisk facilitering i økosamfundsbevægelsen både i Danmark og internationalt.

Hendes primære drivkræfter i livet er resultater og dybde. Hendes absolutte styrke er at bygge bro mellem modsætninge: Det spirituelle og det materielle, “jeg” og “vi”, det indre og det ydre, ledelse og ansatte, det stærke og det svage, egoisten og flinkeskolen, osv. Hun synes det er en fantastisk oplevelse at se menneskers liv forvandles – HVER GANG!

Hun er engageret, trofast og kvalitetsbevidst på områder, der betyder noget for hende. Hun har evnen til at omsætte dybe filosofiske sandheder til praktisk handling i hverdagen. Hun holder sit sind åbent til at finde nye veje, hvis hun støder på begrænsninger.